Sprawa sie troche wyjasnila.
Plyty ma tiger (bboykras@) ...a wlasciwie jego dziewczyna. Ja ze swej strony czynie starania o odzyskanie kontroli nad przebiegiem sytuacji, co oznacza, ze poprosilem o zwrot plyt.
Wiem, ze morsz881 skopiowal sobie juz bootlegi. Nastepne osoby z listy:
14)
be_here_now@wp.pl wonderwall,
15)
romor7@wp.pl romek-m
17)
p.a.projekt@wp.pl Slawek
nie odpowiedzialy na moj email.
Jesli nie odpowiedza do niedzieli, uznam, ze nie sa juz zainteresowane bootlegami i zostana wykreslone z listy. Nie chcialbym bowiem naprzykrzac im sie e-mailami i wmuszac bootegi
Plyty do Czeslawa skopiuje ze swoich wlasnych zbiorow i wysle - chyba nawet juz jutro - i bede czekal na zwrot bootlegow.
Wszstkie osoby biorace udzial w akcji przepraszam za opoznienia ale to, co sie stalo jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Nie przyszlo mi do glowy, jakie zlozone okolicznosci moga uniemozliwic dotrzymanie terminu
Prosilem, zeby zglaszaly sie tylko osoby, ktore "zyja Beatlesami" i, ktore sa w stanie dotrzymac 3 dniowego terminu kopiowania i odsylania plyt. W razie wypadkow losowych plyty mialy byc kierowane dynamicznie do osoby nastepnej na liscie i ewentualnie wracac do poprzednika w dogodnej dla niego chwili. Ten mechanizm nie zadzialal nalezycie. Wyciagne z tego wnioski na przyszlosc.
Zauwazam rowniez, ze jest spora grupa osob, ktora spisala sie wrecz znakomicie i bedzie mi milo dalej z nimi wymieniac plyty.
pozdrawiam
joryk