Szanowny Panie Boro .
Jako że sam zaapelowałem o to aby skończyć z chamstwem, głupotą , złośliwością odpiszę w miarę kulturalnie na Twój komentarz...........
Po pierwsze aby odpowiadać logicznie trzeba najpierw logicznie myśleć i śledzić treść materiału który się komentuje........
Po drugie forum to miejsce gdzie wszyscy pojawiają się z własnej i nieprzymuszonej woli ,a to że mają dużo do powiedzenia nie zawsze świadczy że mądrze...........i nie wyklucza ich to z udziału w dyskusji........co nie znaczy że są tam mile widziani.......... ze swoimi miernej jakości postami które nie świadczą o wiedzy danej osoby a o .......
.
Po trzecie cenzura jest to drastyczny środek zaradczy, na wszelkiego rodzaju patologiczne akcenty na stronie która ma służyć jednoczeniu i tak nielicznej grupy ludzi którzy mają swoje miejsce i nie chcą go stracić, a którzy wiedzą dlaczego chcą tutaj być i jaki jest cel ich działalności.........a pewne normy i regulaminy nie są im obce..... .
To tyle ...
A teraz dokładka – forum tematy – jeśli sądzisz że wśród naszej ekipy są tylko ludzie którzy wymyślają tematy śmieszne - to jesteś w błędzie ,każdy temat jest dobry o ile jego rozwinięcie nie zejdzie do poziomu osób które chcą tam tylko się ponabijać z innych , dosadnie im odpowiedzieć ...a co z tego że ktoś nowy zada setny raz to samo pytanie ..kto będzie miał ochotę odpowiedzieć – odpowie i nie będzie uważał że spadnie z krzesła.......( nie siadam na krzesła).
Dalej – cenzura - wybacz ale tylko miernej jakości forum pozwoli sobie na to, aby wystawiać do publicznej konsumpcji wypowiedzi uczestników nie spełniających podstawowych norm kulturalnej dyskusji. W naszym przypadku jeszcze tak daleko nie zabrnęliśmy ,ale jeszcze trochę i dojdzie do tego że każdy będzie pisał w sposób adekwatny do jego może, nie poziomu umysłowego- ale kultury osobistej.....-zgodzisz się ?
W temacie obniżania rang – wiesz co - to niegłupi pomysł i na dodatek Twój , trzeba pomyśleć i o korekcie błędów ortograficznych –również.......proponuję abyś zajął się tym ....jeśli możesz przecież to Twój pomysł jednym słowem TWOJE DZIECKO.
Nadal w temacie- odpowiedzi na zadawane pytania miedzy innymi A Hard Day’s Night...piszesz że „ nikt jak nie wie nie będzie się wypowiadał..........” zastanawiam się ponownie czy są tutaj ludzie którzy mają coś do powiedzenia w temacie Beatles ....bo jeżeli prawdziwy fan nie widział filmu i nie ma własnej opinii na temat tego dzieła, to bardzo przepraszam ale czegoś tutaj nie rozumiem........pisze młoda dziewczyna która zaczyna przygodę z muzyka bitlów i na stronie na której mnoży się od EKSPERTÓW (w tym czasie) a która jest świątynią wiedzy (ponoć) nie uzyskuje nawet małej odpowiedzi.........(również i moja w tym wina ).
I co Ty na to człowiek który Beatlesami zajmuje się jak twierdzisz od wielu lat który kontakty utrzymuje z wieloma osobami ,którego kolekcja jest jak wynika z Twego przekazu - ogromna ,a który jako taki fachowiec nie darzy sympatią każdej osoby która się do Ciebie zwróci - zbywając ją jak sam pisałeś stwierdzeniem że nie jesteś dobrym duszkiem ..........
I jako taki znawca tematu bo tak śmiem twierdzić piszesz „A co ja miałem napisać jak nie wiem - że "przepraszam, nie wiem" - bez sensu „.......tego to już zupełnie nie rozumiem ....jeśli dotąd nie widziałeś tego filmu i mając tak dużo pozycji w swoim zbiorze, nie masz jeszcze tego tytułu to śmierdzi mi to skandalem że po prostu blefujesz a ludzi którzy do Ciebie zwracają się z prośbą o wymiany , a których ignorujesz wprowadzasz najzwyczajniej w błąd...... .
Na szczęście w wielu prawdziwych kolekcjach znajdziesz ten tytuł –poproś może ktoś życzliwy udostępni ci ten RARYTAS którego dotąd nie widziałeś i którego nie masz w swej przebogatej kolekcji, a szkoda...a jeśli jednak wszyscy będą Cię zbywali stwierdzeniem że niestety nie masz nic interesującego w swym zbiorze.......napisz do mnie ,mój maleńki zbiór stoi otworem dla wszystkich.........znajdzie się i ten materiał dla Ciebie....
Mam nadzieję że w miarę kulturalnie odpowiedziałem Tobie na komentarz który wystawiłeś ,a którym mi odpowiedziałeś............. za co dziękuję z całego serca.........
Na szczęście większość odpowiedzi jest bardziej zgodna z moimi stwierdzeniami ,co nie wyklucza że zawsze znajdzie się osoba która tak jak Ty ,będzie miała swoje zdanie i będzie go broniła – ale czy z pozytywnym dla siebie skutkiem...............
Z wyrazami szacunku Beatles