Rita napisał(a):Nie mogę sie doczekać!! Wszystko wygląda cudownie!
Rita napisał(a):Robercie, dziś rano znalazłam w skrzynce przesyłkę od Ciebie (nareszcie!)
Ale z jej otwarciem poczekałam do rozpoczęcia weekendu, czyli do chwili przed
Jestem oszołomiona! W głowie mi się kręci od tych wszystkich wspaniałościMożna powiedzieć, że co nieco się spodziewałam, ale jednak... WOW. Coś niesamowitego.
Patrzę sobie i się zachwycama już szczególnie plakatem z przepiękną dedykacją. Wzruszam się
Bardzo, bardzo Ci dziękuję, Twoja przesyłka to jedna z najlepszych rzeczy, jaka mnie spotkała ostatnio![]()
Rita
Argus9 napisał(a):Przeczytałem wnikliwie wszystkie recenzje / opinie o tych dwóch wielkich Fab-Albumach i przyznam szczerze, że jestem zaskoczony, że NIKT (?) nie wspomniał (?), nie wie (?), nie czytał (?), nie słyszy (???), że ta cudowna partia gitary w I'd Have You Anytime to nie jest Harrison, tylko Eric Clapton! Przecież tam są oczywiste zagrywki charakterystyczne dla Erika! a nie dla Harriego... To tak gwoli ścisłości
dr Maxwell napisał(a):Clapton pojawia się w 15 kompozycjach zawartych na ''All Things Must Pass''
svarog napisał(a): ...zawsze zastanawiało mnie kto grał w poszczególnych utworach Apple Jam...
svarog napisał(a): ...zawsze zastanawiało mnie (...) Apple Jam czy nie zachowało się tego więcej?
svarog napisał(a):Jak rozpoznać partię George'a? Czy może ktoś pokusił się o taką próbę?
Wróć do Fani o sobie, nasze spotkania, zainteresowania_
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości