Polski Serwis Informacyjny The Beatles

Istnieje od 2001 roku. Codzienna aktualizacja, ksiazki, filmy, plyty.
jesteś na Forum Polskiego Serwisu Informacyjnego The Beatles
Obecny czas: Nie Cze 15, 2025 6:57 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 390 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 9:58 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
http://cs.wikipedia.org/wiki/Beatles fajnie się to czyta :P

Temat postu:
PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 10:31 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
korzystajac z tego tematu, jako że nie ma innego adekwatnego(i nie bedzie:)), chciałem Was poinformować że wybywam na jakiś czas z kraju, tak więc w sprawach przenosin tematów i innych takich miłych rzeczy nie ma co się do mnie zgłaszać przez nastepne 1 - 1,5 miesiaca.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłych wakacji:)

PEACE AND LOVE

Temat postu:
PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 10:42 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Udanego wyjazdu, Greg! :D

No to, kochani forumowicze, nastał czas off-top`u! Image

Dobra, dobra: tylko żartowałam! :P :wink: Poza tym został jeszcze jeden moderator... :roll: :wink: :wink:

Temat postu:
PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 9:36 am 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Michelle napisał(a):
Udanego wyjazdu, Greg! :D

No to, kochani forumowicze, nastał czas off-top`u! Image

Dobra, dobra: tylko żartowałam! :P :wink: Poza tym został jeszcze jeden moderator... :roll: :wink: :wink:
jego też jakoś wykurzymy :P :P :P

Temat postu:
PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 10:13 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=N8MhVPZF28I COś ZACHACZAJąCE O BEATLI ZOBACZCIE SOBIE JEJ INNE FILMIKI :lol:

Temat postu:
PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 10:50 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
O, Audrey wróciła! :) Fajnie. :D

Temat postu:
PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 11:20 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Miejscowość: Karlstad
Audrey!!! Strasznie sie ciesze, ze juz jestes! :D

Temat postu:
PostWysłany: Pon Lip 24, 2006 9:14 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Michelle napisał(a):
O, Audrey wróciła! :) Fajnie. :D

Ringo napisał(a):
Audrey!!! Strasznie sie ciesze, ze juz jestes!

Właśnie po dłuuuugim nadrabianiu doszłam do tego. Wzruszyłam się, na serio! Tęskniłam za moimi Żuczkami, bo tam byłam jedynym Żuczkiem, jak już mówiłam gdzieś, tak na mnie wołali. Nie ma co opowiadać, bo za dużo by wyszło :wink: Może potem w jakimś dziale "wspomnienia z wakacji 2006".

Syd - był 22.07. Chodzę sobie po HMV, idę do kasy z moim filmem "Imagine" i zerkam na czasopisma muzyczne. O, w MOJO napisali, że Love to fajny album! O, a tu Beatle w jakimś rankingu! O, Pink Floyd, moja przyjaciółka uwielbia Pink Floyd, pewnie ciekawy artykuł jest, skoro Syd na całej okładce! Ale się ucie... 1946-2006 I nagle coś się chyba stało podłodze, bo na chwilę straciłam równowagę. Nie muszę opisywać, co czułam, bo to samo co Wy. I wiecie, wtedy żałowałam, że nie mogę wejść na forum, bo tu ktoś powie sensownie, a nie "No, Żuczek, nie martw się tak bardzo. Tak to bywa." i <klep klep> po plecach... Szłam po Soho i długo nie widziałam kolorów :cry: Teraz już mi lepiej. Mam małego badge'a (jak to się po polsku nazywa?) z Pink Floydem, trochę mi raźniej:)

Temat postu:
PostWysłany: Śro Lip 26, 2006 5:53 pm 
Sun King
Awatar użytkownika

Miejscowość: z Texasu
musze to gdzies napisac, a wiec pisze tutaj, ze tyle dzis osob jest na forum ze co chwile dochodza jakies nowe posty. to jest wspaniale. jak kinder niespodzianki!!!

rowniez witam serdecznie audrey :)

Temat postu:
PostWysłany: Nie Lip 30, 2006 10:15 am 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

kobiór napisał(a):
musze to gdzies napisac, a wiec pisze tutaj, ze tyle dzis osob jest na forum ze co chwile dochodza jakies nowe posty. to jest wspaniale. jak kinder niespodzianki!!!

Uhm, w przyszłym roku nie jadę na wakacje, będę doczytywac jeszcze :wink: Omijam niektóre wątki. Ale pozostaje ta obawa: a jak ktoś napisał coś bardzo ciekawego i będę mogła wszystkim, którzy chcą czy nie chcą słuchać, opowiadać o tym? A porównanie do kinder niespodzianki już niestety nietrafne. Kiedyś to były fajne zabawki, składało się, główkowało, a teraz... Ech... Wyjmujesz, pożerasz czekoladowe jajo, koniec radości;(

kobiór napisał(a):
rowniez witam serdecznie audrey :)

Audrey czuje się powitana po swoim miniwyjeździe na Mazury :wink:

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 5:06 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Nie wiem, gdzie wsadzić tego linka, więc biorę tu i nikt się nie obrazi :wink:

W sumie można to wziąć na tą główną stronę, jak zwykle, gdy Beatle są w jakichś rankingach... Aaaa, sama nie wiem. Właźcie i piszcie, co o tym myślicie :wink:

http://muzyka.onet.pl/10172,1364027,newsy.html

W tym miejscu dziękuję mojej Beatlefriend, której imienia nie wymienię, boby była na mnie zła, za tego linka :D

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 5:26 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Audrey napisał(a):
Nie wiem, gdzie wsadzić tego linka, więc biorę tu i nikt się nie obrazi :wink:

W sumie można to wziąć na tą główną stronę, jak zwykle, gdy Beatle są w jakichś rankingach... Aaaa, sama nie wiem. Właźcie i piszcie, co o tym myślicie :wink:

http://muzyka.onet.pl/10172,1364027,newsy.html

W tym miejscu dziękuję mojej Beatlefriend, której imienia nie wymienię, boby była na mnie zła, za tego linka :D
umieściłem to już wcześniej na stronie głównej - pobyło tam z minutę, potem doszedłem do wniosku, ze to nie jest prawdziwy ranking, tylko 'ranking sensacyjny' oto parę wymyślonych przykładów:

Najlepszy album wszechczasów:
1. Stare Pierniki 'Umyj zęby kolego'
2. The Beatles 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'
3. The Beatles 'Abbey Road'

/ranking stworzony na prośbę S.P. lub w celu wypromowania jakiegoś knota tego zespołu. Mieczysławy czytają takie rankingi i sobie myślą
'A! Oni są najlepsi. Zacznę ich słuchać!'. Równie dobrze zamiast S.P. mogła widnieć Mandaryna/

Kolejny przykład:

Najbardziej śmierdzący album:
1. The Beatles 'The Beatles'
2. The Rydzyks 'Romek, Romek i Atogiertych'
3. The Mochers 'Oh! Roman'

/raning stworzony dla sensacji. Od wieków jest tak, że jak ktoś coś osiągnie to się go gnoi - zazdrość ludzka/

żadko w którym rankingu nie ma Beatlesów... pojawienie się Beatlesów to już tradycja, która ma potwierdzić autentyczność ankiety. Beatlesi nawet są w rankingach na najlepsze żeńskie wykonania piosenek:

1. Mandaryna 'Uci, uci, Uci'
2. Krystyna z gazowni 'Czy te gazy mogą kłamać?'
3. The Beatles 'Flying'

KONIEC WYKłADU

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 5:32 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Maveric napisał(a):

/ranking stworzony na prośbę S.P. lub w celu wypromowania jakiegoś knota tego zespołu. Mieczysławy czytają takie rankingi i sobie myślą
'A! Oni są najlepsi. Zacznę ich słuchać!'. Równie dobrze zamiast S.P. mogła widnieć Mandaryna/

O nie, jak możesz obrażać S.P.?? I to mój ulubiony album! Najlepszy jest kawałek "Pasta mi się skończyła" :P

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 5:45 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Audrey napisał(a):
Maveric napisał(a):

O nie, jak możesz obrażać S.P.?? I to mój ulubiony album! Najlepszy jest kawałek "Pasta mi się skończyła" :P
A na serio jest taki zespół??? Kurczę! Mam konkurencje!!!

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 5:50 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Maveric napisał(a):
Audrey napisał(a):
Maveric napisał(a):

A Twój zespół tak się nazywa (też :wink: ) ?? Jeśli tak, to jedyną szansą na wybicie się będzie zmiana nazwy, na np. Stare Makowce :P

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 5:53 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Audrey napisał(a):
Maveric napisał(a):
Audrey napisał(a):
Maveric napisał(a):

A Twój zespół tak się nazywa (też :wink: ) ?? Jeśli tak, to jedyną szansą na wybicie się będzie zmiana nazwy, na np. Stare Makowce :P
Nie mam zespołu... żartowałem...

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 6:04 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Maveric napisał(a):
Nie mam zespołu... żartowałem...

:cry: A już się cieszyłam. Byłoby fajnie :D

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 7:29 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mikołów / Gdańsk
Mam już wyniki rekrutacji na studia :)
Na UJ, jak można było przewidzieć, nie przyjęli mnie... na filozofię brakło mi ok. 20 pkt (na 300 możliwych), na kulturoznawstwo bodajże 44 (co mnie zaskoczyło, bo w zeszłym roku kulturoznawstwo było jednym z najmniej obleganych kierunków na UJ :? A teraz taki skok...). Teoretycznie mam jeszcze szansę wskoczyć na filozofię z listy rezerwowej... ale raczej w to wątpię (chociaż nigdy nie wiadomo, z filozofii z tego co wiem rezygnuje więcej osób niż z innych kierunków, bo więcej jest tych którzy dają papiery "na wszelki wypadek" ;) ). Na załapanie się na kulturoznawstwo nie liczę, zresztą i tak nie chciałem iść na ten kierunek ;) (w końcu Adaś Miauczyński stwierdził: "Jestem kulturoznawcą i każdy ma mnie za frajera" :lol: ) Przy wyborze sugerowałem się małą liczbą chętnych w ubiegłym roku.
A teraz coś weselszego, bo dostałem się... na filozofię na PAT :) Czyli przeprowadzka do Krakowa już na 100% mnie czeka ;) Może i PAT nie jest żadną prestiżową uczelnią, ale zawsze to dzienne... 8)

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 9:25 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Miejscowość: Karlstad
Adam! Super, ze Twoj wymarzony Krakow ORAZ filozofia, choc przyznam szczerze, ze nie kojarze PAT.. Coz to jest za uczelnia? Jesli jestes na liscie rezerwowych na filozofii na UJ, to mysle, ze jest duza szansa, zebys i TAM sie dostal :D.

Sluchajcie.. Ostatnim razem weszlam i sprawdzilam nowe wiadomosci na forum prawie dwa dni temu, jeszcze w Szwecji... Teraz, kiedy wreszcie znalazlam kilka chwil na sprawdzenie... 64 nowe posty!!! :shock:... I kiedy ja to nadrobie??? Nie moge dzisiaj siedziec dlugo, jutro wstaje o 5-tej rano :shock:.

Raaany, jak tu pieknie :D. Beatlesowskie pozdrowienia z norweskich gor :D.

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 01, 2006 9:28 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Ringo napisał(a):
Adam! Super, ze Twoj wymarzony Krakow ORAZ filozofia, choc przyznam szczerze, ze nie kojarze PAT.. Coz to jest za uczelnia? Jesli jestes na liscie rezerwowych na filozofii na UJ, to mysle, ze jest duza szansa, zebys i TAM sie dostal :D.

Sluchajcie.. Ostatnim razem weszlam i sprawdzilam nowe wiadomosci na forum prawie dwa dni temu, jeszcze w Szwecji... Teraz, kiedy wreszcie znalazlam kilka chwil na sprawdzenie... 64 nowe posty!!! :shock:... I kiedy ja to nadrobie??? Nie moge dzisiaj siedziec dlugo, jutro wstaje o 5-tej rano :shock:.

Raaany, jak tu pieknie :D. Beatlesowskie pozdrowienia z norweskich gor :D.
Greg dostanie zawału, no bo GDY KOTA NIE TO MYSZKI HARCUJą

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 390 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości