Polski Serwis Informacyjny The Beatles

Istnieje od 2001 roku. Codzienna aktualizacja, ksiazki, filmy, plyty.
jesteś na Forum Polskiego Serwisu Informacyjnego The Beatles
Obecny czas: Nie Cze 15, 2025 5:24 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 375 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 4:39 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Miejscowość: Karlstad
Yer Blue napisał(a):
Oczywiście sprawdziłem co nieco jak to wygląda w praktyce i kilka sytuacji mnie rozwaliło. Np. to, że Krzysiek i Dorota czyli rodzeństwo są obok siebie albo Audrey i Ringo :) Pięknie :) Ja jestem koło Kasi i jestem przeszczęśliwy. Mam nadzieje, że i Wy równiez.

BARDZO!!!!
Strasznie się ucieszyłam, że jestem koło Żuka, a poza tym nie tak znowu daleko Ciebie, Piotrku!
Rozwaliło mnie to też, że Rut i Kot są obok siebie, a te dwie dziewczyny przyjaźnią się od bodajże 7-mego czy 8-mego roku życia, czyli ponad 20 lat :D. Co więcej - obie są koło mojego taty! :D

Pytanie, moja kumpela John nie za bardzo chce robić sobie całościowe zdjęcie i prosi, czy można byłoby jej głowę wkleić jednak do postaci.

PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 4:41 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsk Podlaski
Ale wtopa, ja pier...nicze :) Faktycznie, teraz zacząłem kojarzyć gościa. Żeby było jeszcze śmieszniej, to nawet niedawno czytałem prace magisterską Huberta, w której był o nim chyba cały rozdział (praca dotyczyła literackiej twórczosci Lennona). Po prostu te nazwisko wleciało mi do głowy i wyleciało. Już nie wspomne, że chyba w każdej ksiażce o Lennonie jest o nim sporo, choćby właśnie w kontekscie jednego z arcydzieł jakim jest "I Am The Walrus".
Tak więc pojechałem grubo :) Obiecuje się nie tylko Carollem zainteresować ale i przeczytac "Alicję w krainie czarów". Słowo. Równiez dlatego, że trafiłem na niego w losowaniu, a tu taki fajny koleś się okazuje. Nie ma tego złego ;)

Kasiu, ten pomysł z chustą na głowie czy cholera wie czym nie był najlepszy ;) Sam bym nie chciał się szpecic jakimis komediami na głowie.

Rita, pamiętam tą Felę z Twoich opowieści. Na pewno znajdziemy dla niej miejsce na okładce :)

Ostatnio edytowany przez Yer Blue, Wto Mar 19, 2013 6:03 pm, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 5:03 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Ringo napisał(a):
Yer Blue napisał(a):
Oczywiście sprawdziłem co nieco jak to wygląda w praktyce i kilka sytuacji mnie rozwaliło. Np. to, że Krzysiek i Dorota czyli rodzeństwo są obok siebie albo Audrey i Ringo :) Pięknie :) Ja jestem koło Kasi i jestem przeszczęśliwy. Mam nadzieje, że i Wy równiez.

BARDZO!!!!
Strasznie się ucieszyłam, że jestem koło Żuka, a poza tym nie tak znowu daleko Ciebie, Piotrku!
Rozwaliło mnie to też, że Rut i Kot są obok siebie, a te dwie dziewczyny przyjaźnią się od bodajże 7-mego czy 8-mego roku życia, czyli ponad 20 lat :D. Co więcej - obie są koło mojego taty! :D]

Tez to z Rut i Kotem mnie zaskoczyło. Po prostu jedną wyciągnąłem po drugiej. Tak samo jak Ciebie i Żuka. Normalnie w przypadki nie chce sie wierzyc w takich momentach. Zalatuje to wręcz podejrzeniem o jakieś mataczenie. Ale, coż ja poradze, że mi tak (krwawiąca ;)) ręka wylosowała.
Niewiarygodne jest tez to, że Dorothy jest nad Paulem, akurat przy nim będzie to sławetne serduszko :)

Ringo napisał(a):
Pytanie, moja kumpela John nie za bardzo chce robić sobie całościowe zdjęcie i prosi, czy można byłoby jej głowę wkleić jednak do postaci.

No to trafiła najgorzej jak mozna gdyz jej pstać jest w całości :) Ale da sie to załatwic. Zamieni sie miejscówkami z jakąs blondynką najlepiej bo postac na okładce to zjawiskowo wyglądajaca blond piękność (swoja droga gdyby na to miejsce trafił facet to tez chyba trzeba by byłó robić zamianę). Na ten moment mam juz nawet kandydatke (oczywiscie blondynke ;)).

EDIT: I juz do niej napisałem w tej sprawie. Akurat jej miejscówka uwzględnia tylko twarz, wiec byłoby idealnie. O ile obydwie strony się zgodzą na zamianę.

Tak swoją drogą dopiero teraz sprawdziłem kto wylosował Marylin Monroe. Agson - mam nadzieje, że to dziewczyna :) A Dylana wylosował Karol.

EDIT part2: Chciałbym by ktoś trzymał żółtą łódź podwodną na zdjeciu, tę, którą machalismy na koncercie Ringo. Po pierwsze, byłby to jakiś ślad z jedynego koncertu Beatlesa w Polsce na okladce, po drugie - fajnie zasymbolizowałby postać Ringo, po trzecie - to sam w sobie fajny samczek dla okładki. Myśle, że Dżoana z mroźnej północy mogłaby trzymać tę łódz bo jej nick coś sugeruje. Jest to jednak do uzgodnienia.

PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 11:35 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: Piernikowo
bobski66 napisał(a):
Emilio z tego co pamiętam jest to "jakiś" amerykański malarz, który malował w stylu (coś pomiędzy) Witkacy a Papcio Chmiel.

O, to czysta ja. Tylko, że ja maluję coś pomiędzy kubizm, a przedszkole. :D Dobry traf.

PostWysłany: Śro Mar 20, 2013 12:46 am 
Nowhere Man
Awatar użytkownika

Jestem 14 ... cudnie i czekam na dalsze instrukcje :-)

PostWysłany: Śro Mar 20, 2013 3:21 am 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Miejscowość: Karlstad
Yer Blue napisał(a):
EDIT part2: Chciałbym by ktoś trzymał żółtą łódź podwodną na zdjeciu, tę, którą machalismy na koncercie Ringo. Po pierwsze, byłby to jakiś ślad z jedynego koncertu Beatlesa w Polsce na okladce, po drugie - fajnie zasymbolizowałby postać Ringo, po trzecie - to sam w sobie fajny samczek dla okładki. Myśle, że Dżoana z mroźnej północy mogłaby trzymać tę łódz bo jej nick coś sugeruje. Jest to jednak do uzgodnienia.
Ja bym baaaaaaaardzo chciała, super pomysł, ale mnie prawie nie widać na zdjęciu Peppera.. no i może więcej osób pragnie trzymać.. więc nie byłoby fair.

Co do Johna - zaraz do niej napiszę. A z którym numerkiem miałaby się wtedy zamienić?
Eee, no moim zdaniem osoby nie muszą się strasznie upodabniać.. mają być sobą, moim zdaniem? Mój tata na pewno nie będzie chciał się robić na postać z okładki poza pozą, a też wylosował frontowe miejsce :D Ale jeszcze z nim nie rozmawiałam, wysłałam mu maila, ale chyba jeszcze nie czytał, albo mu umknął :D

Ja jestem za Felą!!!!!!

PostWysłany: Śro Mar 20, 2013 11:20 am 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

To nr 24.

PostWysłany: Śro Mar 20, 2013 1:00 pm 
Admiral Halsey
Awatar użytkownika

Miejscowość: Londyn/Abbey Road/namiot przy pasach
Beatlegirl Karolina do mnie odpisała, że nie chce brać udziału bo nie lubi zdjęć :( Szkoda

EDIT:
Powiedziałam Beatlegirl że zdj robi sama a Wam wysyła i zgłosiła jednak swoją chęć :P
Tylko napiszcie które msc ma to jej powiem ;)

PostWysłany: Śro Mar 20, 2013 1:34 pm 
Beatlesiak

Miejscowość: Warszawa
Dziękuję za wyrazy poparcia dla umieszczenia mojego psiaka :) Już szukam odpowiedniego zdjęcia.

Ja to się mogłabym zamienić na miejsce na przedzie, bo mam taki pomysł, aby w rękach trzymać polskie tłumaczenie "Poniedziałków bez mięs". Taki sygnał, że Paul to też aktywnie działający wegetarianin.

My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie

PostWysłany: Śro Mar 20, 2013 2:33 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: New Salt
Winter napisał(a):
Powiedziałam Beatlegirl że zdj robi sama a Wam wysyła i zgłosiła jednak swoją chęć :P
Tylko napiszcie które msc ma to jej powiem ;)

Kolejna wolna dostawka, czyli ta z numerem 9 jest dla niej już zarezerwowana.

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 12:29 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Aniu, jeśli ktos będzie się chciał z Toba zamienić to proszę bardzo. A każdy fajny i kreatywny pomysł dla projektu jest mile widziany. W sumie mogłabys sie zamienić z Johnem (koleżanką Asi), w końcu jesteś blondynką, ale nie wiem czy Karolina, która poprosiłem juz tego miejsca nie zarezerwowała. No i w sumie nie wiem jaka jest odpowiedz Johna - Asiu dała znak?

Fajnie, że Karolina Beatlegirl dołączyła :)

Chciałbym bardzo by do czerwca projekt był gotowy. Fanowskie zdjecie zabrałbym na koncert - możliwie jak najwiekszego formatu. I machałbym nim przed sceną :) Bardzo chciałbym tę okładkę jakos rzucić na scenę, by dotarła do Paula. Albo przekazać ochroniarzowi by podał dalej. Z tyłu napisałbym coś w stylu The Beatles and polish fan specjal for You, Paul. Chociaz nie wiem czy takie coś mogłoby zaintereswoać Paula, ale planuje zaryzykować ;)
Mam nadzieje, że dadzą mi wejsć na koncert z ta okładką.

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 12:38 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

A mam takie pytanie. Czy ktoś zaprosił Kamusa (Pana Kazika)?
Yer Blue napisał(a):
Chciałbym bardzo by do czerwca projekt był gotowy. Fanowskie zdjecie zabrałbym na koncert - możliwie jak najwiekszego formatu. I machałbym nim przed sceną :) Bardzo chciałbym tę okładkę jakos rzucić na scenę, by dotarła do Paula. Albo przekazać ochroniarzowi by podał dalej. Z tyłu napisałbym coś w stylu The Beatles and polish fan specjal for You, Paul. Chociaz nie wiem czy takie coś mogłoby zaintereswoać Paula, ale planuje zaryzykować ;)

Świetny pomysł! Jak nam ładnie wyjdzie, to czemu nie! Powinien się cieszyć! Ja bym się cieszyła, gdybym po 50ciu latach wciąż miała takich młodych i ładnych fanów!
Cytuj:
Mam nadzieje, że dadzą mi wejsć na koncert z ta okładką.

Jak nie ukryjesz za nią maczety, to chyba powinni wpuścić. Ludzie maja transparenty na koncertach.
O ile się znam, a się nie znam.

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 12:42 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Emeela napisał(a):
A mam takie pytanie. Czy ktoś zaprosił Kamusa (Pana Kazika)?

Nie. Ale jesli masz do niego maila czy cokolwiek to powiadamiaj go!

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 12:50 pm 
Beatlesiak

Miejscowość: Warszawa
Ech YerBlue, "ukradłeś" mi projekt ;)... Wczoraj napisałam do Ciebie PW z takim samym pomysłem ale Ty coś nie odbierasz ;)

My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 12:54 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Yer Blue napisał(a):

Nie. Ale jesli masz do niego maila czy cokolwiek to powiadamiaj go!

Dobra, dzwoniłam. :D
Oczywiście się zgłasza, jeśli jeszcze są dostawki.
No i, zdaje się, zaraz tu będzie. :D

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 1:05 pm 
fan
Awatar użytkownika

Miejscowość: Smogorzewiec
Kamus czyli ja Kazimierz Musiałowski

także się zgłasza :)

Pozdrawiam

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 1:09 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Rita napisał(a):
Ech YerBlue, "ukradłeś" mi projekt ;)... Wczoraj napisałam do Ciebie PW z takim samym pomysłem ale Ty coś nie odbierasz ;)

Aniu, przepraszam ale wiadomosć NIE DOTARŁA. Dotarło tylko PS, które odebrałem ale jako, że część właściwa nie dotarła to nie zroumiałem o co chodzi.
Aniu, ależ zabieraj równiez i Ty nasza okładkę - nie ważne kto ją Pulowu rzuci, ważne by Paul ją zauważył, albo miał chociaz w rękach :) Wszyscy zabierajcie, jeśli chcecie :)

Cześć Kamus! Robert zaraz wyczaruje Ci jakąś dostawkę. Witaj na pokładzie! :D

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 1:47 pm 
fan
Awatar użytkownika

Kochani

Biegam jak wariat nogami, nartami.Kończę jakieś kursy instruktorów... na ukończeniu książka "Bieganie po oceanie" w której także będzie o maratonie w Liverpoolu i na pokładzie statku.No i już niebawem V Kamus Cross for The Beatles. Data 17 sierpnia. Jak ruszą zapisy regulamin prześlę Adminowi. Na pewno będzie zespół , na pewno będzie gość z Anglii, który zaśpiewa nam piosenki TB( na tej imprezie).

Pozdrawiam

idę na 12 km nartki ha-ha wiosna :)

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 2:22 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: New Salt
Witamy Kamusa "Iron Mana" czyli człowieka nie do zdarcia na pokładzie. Pierwszym wolnym miejscem jest 10 dostawka. Zaraz wprowadzę poprawkę w rozpisce miejsc na obydwu forach.

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 5:19 pm 
fan
Awatar użytkownika

Pytanko

1. Może być fota w mundurze oficera PMH ?
2. Wielkie Dzięki dla Emilki za to, że mnie obudziła :)
3. Miejsce obojętne, aby tylko z Wami BYĆ

Dzisiaj tylko 10,5 km bieg. Jutro nartki 15km. Takie to ja mam 3pasje: bieganie, pływanie ( podróżowanie) i Beatlesi. Te pasje ustawiły moje życie na "całe życie".

Kto nie wie zapraszam na moją stronkę:http://www.thebeatles2.pl/

Pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 375 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości