Ringo napisał(a):
Yer Blue napisał(a):
Oczywiście sprawdziłem co nieco jak to wygląda w praktyce i kilka sytuacji mnie rozwaliło. Np. to, że Krzysiek i Dorota czyli rodzeństwo są obok siebie albo Audrey i Ringo

Pięknie

Ja jestem koło Kasi i jestem przeszczęśliwy. Mam nadzieje, że i Wy równiez.
BARDZO!!!!
Strasznie się ucieszyłam, że jestem koło Żuka, a poza tym nie tak znowu daleko Ciebie, Piotrku!
Rozwaliło mnie to też, że Rut i Kot są obok siebie, a te dwie dziewczyny przyjaźnią się od bodajże 7-mego czy 8-mego roku życia, czyli ponad 20 lat

. Co więcej - obie są koło mojego taty!

]
Tez to z Rut i Kotem mnie zaskoczyło. Po prostu jedną wyciągnąłem po drugiej. Tak samo jak Ciebie i Żuka. Normalnie w przypadki nie chce sie wierzyc w takich momentach. Zalatuje to wręcz podejrzeniem o jakieś mataczenie. Ale, coż ja poradze, że mi tak (krwawiąca

) ręka wylosowała.
Niewiarygodne jest tez to, że Dorothy jest nad Paulem, akurat przy nim będzie to sławetne serduszko

Ringo napisał(a):
Pytanie, moja kumpela John nie za bardzo chce robić sobie całościowe zdjęcie i prosi, czy można byłoby jej głowę wkleić jednak do postaci.
No to trafiła najgorzej jak mozna gdyz jej pstać jest w całości

Ale da sie to załatwic. Zamieni sie miejscówkami z jakąs blondynką najlepiej bo postac na okładce to zjawiskowo wyglądajaca blond piękność (swoja droga gdyby na to miejsce trafił facet to tez chyba trzeba by byłó robić zamianę). Na ten moment mam juz nawet kandydatke (oczywiscie blondynke

).
EDIT: I juz do niej napisałem w tej sprawie. Akurat jej miejscówka uwzględnia tylko twarz, wiec byłoby idealnie. O ile obydwie strony się zgodzą na zamianę.
Tak swoją drogą dopiero teraz sprawdziłem kto wylosował Marylin Monroe. Agson - mam nadzieje, że to dziewczyna

A Dylana wylosował Karol.
EDIT part2: Chciałbym by ktoś trzymał żółtą łódź podwodną na zdjeciu, tę, którą machalismy na koncercie Ringo. Po pierwsze, byłby to jakiś ślad z jedynego koncertu Beatlesa w Polsce na okladce, po drugie - fajnie zasymbolizowałby postać Ringo, po trzecie - to sam w sobie fajny samczek dla okładki. Myśle, że Dżoana z mroźnej północy mogłaby trzymać tę łódz bo jej nick coś sugeruje. Jest to jednak do uzgodnienia.