Dzięki za uwagi
Odnośnie tła - nie jest moim zamiarem pozostać na końcu z białym tłem, tyle że to jest element, który musi grzecznie w swojej kolejce poczekać
Jeśli w tle mają być winyle, to prosiłbym Was o zebranie spójnej kolekcji jpg-ów dla każdej z 13 płyt, choć na razie jakoś tego nie widzę.
"Warto odwiedzić" nadaje się oczywiście do wyrzucenia - wiele się nad nim nie zastanawiałem, a na tym etapie chodziło mi głównie o rozkład poszczególnych elementów. Http i czcionka to oczywiście także żaden problem. Bardziej mnie nurtuje pytanie, co jeszcze chcielibyście wśród adresów zobaczyć.
Jeśli chodzi o kolory dat, to pomysł miałem taki, żeby do danych kolorów przypisać logiczne grupy dat, czyli np. w zieleni daty wydania albumów, w granacie daty uodzenia Beatlesów itp. Jeśli nikt nie zaproponuje większej ilości dat, to można wrócić do jednego koloru, jednak jeśli będzie ich sporo, to takie pogrupowanie wydaje mi się sensowne. Jakieś propozycje odnośnie dat?
Data wydania Yellow Submarine nie pojawiła się, bo jej najnormalniej w świecie nie znam
Jak dojdę do miesiąca w którym pojawi się okładka i opis YS, to wygooglam także datę wydania i dopiero wtedy wstawię ją w odpowiednim miejscu kalendarza.
Jak dla mnie "notatki" też mogą zostać (mamy więc 2 do 2 w głosach), ale nie mówię, że jakieś zmiany nie zostaną tam jeszcze wprowadzone.
We got married"