admin_joryk napisał(a):
Tak sobie myślę, że osoba z taką wiedzą i zaangażowaniem w sprawy Beatlesów, jak Paweł, powinna mieć pewne przywileje na naszym Forum. Właściwie może nie tyle przywileje ale większe możliwości działania - stosownie do swojego wkładu pracy. pozdrawiam
joryk
Bardzo i szczerze dziękuję za te miłe słowa,
doceniam, naprawdę doceniam dobre intencje Joryka,
ale absolutnie nie zgadzam się na nadanie mi jakichś "przywilejów", jakichś większych "możliwości działania".
Ten zamysł jest całkowicie sprzeczny z moim swiatopoglądem i etyką.
Ci z Was którzy mnie znają, dobrze pamiętają, że to właśnie Pawel był największym wrogiem dawania komukolwiek na Stronce jakichkolwiek przywilejów, a także nawet specjalnych tytułów....
Naprawdę rozumiem dobre intence Joryka, i dziękuję, ale na takie propozycje całkowicie nie mogę się zgodzić,
absolutnie nie mam zamaiaru posiadać jakichkolwiek przywilejów!
Przez sierpień i początke wrzesnia byłem tu Modem i radziłem sobie całkiem dobrze, zdobyłem sympatię i uznanie wielu osób,
ta sympatia i uznanie były jeszcze większe na yoyo,
to było bardzo miłe, i motywowało mnie do dużego wkładu i zaangażowania w działanie yoyo
W sierpniu, tuż po mojej nominacji na Moda, padłem ofiarą oszusta i manipulatora, który postawił sobie za cel zniszczenie mnie jako Moda.
Suma sumarum - osiągnął swój cel - nie tylko przestałem być Modem, ale uwikłany w całe te oszustwo i tzw Raporty, zostałem wręcz zbanowany.
Wykasowałem parę afer, ale nie kasowałem
nikomu jakichkolwiek komentarzy, także niepochlebnych o The Beatles czy ex-Beatles!
Mogło się tak zdarzyć przypadkiem, jeśli te posty akurat znajdowały się w jednym z tych kilku tematów-afer, które wyciąłem, ale z tego co pamiętam nie wyciąłem nic merytorycznego na temat The Beatles czy ex-Beatles.
Dziękuję za tzw "odbanowanie" mnie
myślę, że kolejnym krokiem do przywrócenia status quo, jest konsekwentnie decyzja o przywróceniu moich praw do moderowania.
Jeszcze raz podkreślam, że jestem absolutnie przeciwny nadawaniu mi jakichkolwiek niepostykanych dotąd u Joryka przywilejów. Nie przyjmę ich
pozdr
Pawel
podobnie jak Joryk zachęcam do komentowania tej sytuacji i propozycji a) Joryka, b) mojej-Pawla
i myślę, że można to robić w tym temacie, a niekoniecznie, "po cichaczu", na privach