admin_joryk napisał(a):
Cytuj:
Admin jest już bardzo zmęczony i zniechęcony, i trudno z nim się dogadać.
Z pierwszą częścią zdania nie do końca mogę się zgodzić. Nie jestem ani zmęczony ani zniechęcony Beatlesami. Biorę udział tylko w merytorycznej dyskusji, a teksty nie związane z Beatlesami pomijam - to chyba stąd wynika mylne wrażenie zmęczenia ale jest to tylko zmęczenie dyskusjami o tym, kto jest w jakim obozie i kto jest, a kto nie jest prawdziwym fanem.
Jesteś Joryku chyba naprawdę zmęczony skoro pod moim cytatem w którym nie ma jednego słowa o Twoim rzekomym zmęczeniu Beatlesami, zaprzeczasz że jesteś zmęczony Beatlesami. Równie dobrze mogłeś mi zaprzeczyć i napisać że nie jesteś zmęczony łowieniem ryb.
Gdybyś nie był tak bardzo zmęczony, to pamiętałbyś że to Gietek, a nie Pawel, rozpoczął kąśliwą dyskusję na temat tego kto jest prawadziwym fanem.
http://www.beatles.kielce.com.pl/phpbb2 ... .php?t=975(dla niezorientowanych: "gość" = "gietek")
Cytuj:
Z drugą częścią zdania trochę się zgadzam. Zaproponowałem Pawłowi, że zlikwiduję stronę (taki żarcik makabryczny) ...na co on się ochoczo zgodził. No to jak tu się dogadywać z fanem Beatlesów, który nie ma nic przeciwko likwidacji jednej z nielicznych polskich witryn beatlesowskich? Choć może on też sobie zazartował tylko?
Twoje zmęczenie Joryku jest porażające.
Ty mi nie zaproponowałeś, że skasujesz Stronkę (to by oznaczało że oczekujesz mojej akceptacji, a nie oszukujmy się, nie oczekujesz w takich decyzjach mojej akceptacji czy nawet mojego zdania). Ty mnie po prostu postraszyłeś że skasujesz Stronkę jeśli będą dalsze pyskówki na Forum. Na co ja się zgodziłem, i zasugerowałem żeby Modzi bardziej pilnowali porządku na Stronie (stąd niniejszy wątek). Sorry, że to ujawniam, ale Ty właśnie też byłeś łaskaw ujawnić treść naszej korespondencji
Cytuj:
Następna sprawa - jeśli Kalosz prowadzi jakieś tam swoje dyskusje z Dorothy to mozna być niemal pewnym, że pierwsze skrzypce w tej dyskusji będzie odgrywał osobiście Paweł. A może niech oni sobie dyskutują, chyba prędzej się dogadają bez pośredników, a ty Pawle napisz coś o Beatlesach, jak myślisz?
W poście ponad tym Dorothy ładnie Ci wszystko wyjaśniła.
Cytuj:
Na koniec - masz Pawle uprawnienia do kasowania swoich wypowiedzi. Skorzystaj z tego zamiast nawoływać moderatorów do kasowania. Najpierw piszesz coś w chwili emocji, a potem każesz to kasowac. Namawiam do większej roztropności.
Nic, prawie nic nie piszę w emocjach, stanąłem w obronie Doroty. Poprosiłem kalosza o przeprosiny, nie doczekałem się. Potem sam musiałem się bronić przed tymi, którzy nie widzieli winy kalosza i naskoczyli na mnie.
Wykasowanie tylko moich własnych postów z tej nieszczęsnej afery uważam za niesprawiedliwe rozwiązanie. Zostałyby przecież wszystkie pozostałe śmieci. Daltego prosiłem już parę razy o całkowite wyczyszczenie tego wątku. Wam widocznie zależy na tym aby syf został dla potomnych. Ja w tej "aferze" nie mam się czego wstydzić. Chcę aby wykasowano aferę dla dobra całej Stronki. Tak trudno to pojąć?!
Cytuj:
To, co napisałem wcale nie świadczy, że występuję przeciw komuś lub opowiadam się za kimś innym. Cenię wszystkich fanów, a ceniłbym jeszcze bardziej, gdyby skupili się na Beatlesach.
Jestem skupiony na Beatlesach, od około 18 lat.
Nic się w tym temacie nie zmieni. Amen
(zdaje się, że i tak tylko waliłem w tej wypowiedzi głową w mur)