Polski Serwis Informacyjny The Beatles

Istnieje od 2001 roku. Codzienna aktualizacja, ksiazki, filmy, plyty.
jesteś na Forum Polskiego Serwisu Informacyjnego The Beatles
Obecny czas: Nie Cze 15, 2025 7:19 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
PostWysłany: Czw Gru 29, 2005 11:31 pm 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
W niedziele przez trzy godziny dzieki uprzejmosci 3 Programu Polskiego Radia dane nam bylo posluchac audycji z piosenkami Fab4 przeplatanymi wypowiedziami samych muzykow. Wszystko razem trwalo niecale trzy godziny a stołek kapitana objal Piotr Metz. Jak mozna zauwazyc na forum, audycja rozczarowala kilku 'znawcow tematu'....trudno. Jako, ze udalo mi sie nagrac audycje postanowilem podzielic sie z tymi wszystkimi, ktorym nie dane bylo sluchac tego dnia radia. Jakosc pozostawia wiele do zyczenia (radio nie najlepiej łapało fale a kaseta byla stara)....ale wrzucam to dla Was. A co! UWAGA: utwory, ktore byly emitowane sa skrocone (nawet bardzo skrocone) - skoncentrowalem sie na samych wypowiedziach chlopakow :wink:

Audycja I
Audycja II
Audycja III

pozdrawiam

Temat postu:
PostWysłany: Pią Gru 30, 2005 12:02 am 
Beatlesiak
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Dzięki macho! Znowu odwaliłeś kawał dobrej roboty :D

PS: Pewnie, że audycja mogła być bardziej urozmaicona, ciekawsza blabla :wink:, ale powiedzmy sobie szczerze - ilu pozostałych słuchaczy trójki takie ciekawostki dla fanów by zainteresowały samymi Beatlesami? :wink:
Poza tym, niektórzy fani to nawet pewnych kawałków puszczonych przez Metza tego wieczoru wcześniej nie słyszała :wink: zdarzają się i tacy :wink:
Poza tym - "Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził"
A tak w ogóle to Polacy w marudzeniu i narzekaniu są bez wątpienia na podium :wink:

<Co by się nie obrażać, nie bierzcie do siebie tego co powiedziałam, ja po prostu chcę, żebyście w końcu docenili, że trójka się chociaż starała - a tak btw to w dzisiejszych czasach i tak jest dużo łatwiej znaleźć mnóstwo interesujących gratek dotyczących Beatlesów i to bez zbędnego wysiłku... zamiast biadolić wyobraźcie sobie jak ciężko było fanom cokolwiek wygrzebać jakieś 20, a co dopiero 30 lat temu :!: :shock: >

Ludzie, trochę więcej wyrozumiałości - spiker też człowiek :wink:

Temat postu:
PostWysłany: Pią Gru 30, 2005 8:44 pm 
Admiral Halsey

Miejscowość: Polonia -Bydgoszcz-Fordon
Dzieki macho za pliki. Przyda sie , choc mam te audycje nagraną na trzech kasetach :wink: Jeszcze ich nie przesluchałem wiec nie moge ocenic jakosci ale moge wyjawnic ze rowniez nagrywalem na starych kasetach :? Wiec sa obawy ... :?
Milej zabawy

Pozdrawiam YomekS :D

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości