Because--------- 5
Moja mama ubóstiwa ten kawałek. Fakt jets piekny, najbardziej niepodważalny dowód na to jak wspaniała może być harmonia głosów
Being For The Benefit Of Mr.Kite ---------9
Ten kawałek jest dla mnie arcydziełem, pod względem muzycznym jak i lirycznym. Gdybym była na takim przyjęciu u pana Kite'a to chyba bym umarła ze strachu
Surrealizm który uwielbiam
Birthday------------ 8
przypomina mi nieco Back in the USSR, podoba mi się motyw gitarowy
Jest dla mnie jednak lepszy niż Back in the USSR dla mnie ta piosenka to 8.5 ale nie ma takiej sklai a na 9 to za mało
Blackbird -------------7
Taki słodki beztroski utworek, mozna poczuć ciepło słońca gdy słucha się tą piosenkę
Blue Jay Way ----------5
mimo że cenie sobie kawałki Harrisona i jego wpływy orientalne. to jednak średnio mu wyszedł ten kawałek ale na 4 za dużo na 5 za mało...4,5 byłoby dorbe...ale wstawiam 5
Boys ---------- 3
najlepsza kompozycja Ringo
lubie ten kawałek nawet abrdzo, ale nie ma co porównywac go do wielkich klasyków...dlatego tylko 3
Can't Buy Me Love---------- 7
świetny, młodzi beatlesi, jeden z pierwszych kawałków które pokochałam jako dziecko wiec jest bardzo sentymentalny
Carry That Weight ---------10
Jeden z moich ukochanych kawalków... zwłaszcza ze ma motywy muzyczne 2 kawałków. Kocham go i bardzo mnie wzrusza... zwłaszcza dźwięk orkiestry dętej, potrafię sie przy nim rozpłakać, tak muzycznie jest dokonały!!!! naprawdę. Idąc i słuchając go mam ochote stanąć i kontemplować. Jest doskonały!
Chains -----------3
średni..mimo że weasternowy, to jakoś mnie specjalnie ne zachwyca... chociaz jest na 2 głosy
lubie ale nie ubóstwiam.
Come Together ------9
absolutna klasyka i jeden z moich najulubieńszych. Kocham go...co tu więcej mówić
Cry Baby Cry ------7
Nie wiem czmeu, ale dla mnie ten kawałek jest genialny... naprawdę. Może dlatego że cały Biały Album to dla mnie magia... więc ten kawałek też ma w sobie magiczność...