bobski66 napisał(a):Jak dojdę do Abbey Road -albumu zasypię Was fotkami z tego zdarzenia. Zbierałem je latami, na całym świecie, mam ich multum!W tym zdjęcia ludzi przypadkowo znajdujących się w danym miejscu i o dziwo - nie było komórek - posiadających przy sobie aparaty
bobski66 napisał(a):Dzięki za pomoc. Podejrzewam jednak, że oprócz "pewniaka" Iaina Macmillana i Lindy McCartney była tam jeszcze jedna osoba, która robiła zdjęcia. Właśnie informacji o tej osobie i oczywiście jej zdjęć poszukuję w necie.
Noelka napisał(a):Akurat konsumuję obiadek i zauważyłam, że Richard Porter wrzucił na Facebook link do artykułu Rogera Stormo na Woglblogu z 2011 roku. Jest tam wspomniane, że Mal Evans też robił zdjęcia. Ciekawa jest historyjka o tajemniczym mężczyźnie obserwującym przechodzących Beatlesów. Po jakimś czasie rozeszła się wiadomość, że był to Paul Cole. Ale jak się okazało, starszy pan wymyślił sobie historyjkę i później miał wielką radochę czytając o sobie w Wikipedii czy innych poważnych gazetach. Warto przejrzeć sobie artykuł na WogBlogu: http://wogew.blogspot.no/2011/08/road-g ... rever.html
Wróć do The Beatles - komentarze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości