Podaję moją listę. Zadanie było bardzo trudne. Musiałem być bezwzględny... Chyba tylko szczyt listy nie zmieni się u mnie przez najbliższe dni
Oto lista:
1. Mull Of Kintyre – To co niemożliwe, czyli Hey Jude pokonany! Wspaniały nastrój od początku utworu i niesamowite brzmienie kiedy włączają się dudy.
2. Hey Jude
3. Maybe I'm Amazed – wspaniały następca Let It Be, utwór pełen emocji, perfekcyjne wykonanie
4. Let Me Roll It – od Johna Lennona lepszy może być tylko Paul naśladujący Johna Lennona... Piękna melodia i brzmienie wywołujące dreszcze
5. I Saw Her Standing There – solidny rocker z początków zespołu
6. Through Our Love – Moim zdaniem arcydzieło.
7. Martha My Dear
8. My Love – Piosenka przekazuje bardzo dla mnie cenne uczucie pewności w związku, uczucie stabilności, oddania i zaufania. Melodia doskonale uzupełnia tekst.
9. I Want To Hold Your Hand – nie wiem jaki był udział Paula ale uważam, że to bardzo istotny przebój w jego karierze
10. She Loves You – tutaj podobnie
11. From A Lover To A Friend – Chyba się starzeję ale ta piosenka bardzo ostatnio mnie prześladuje. Pasuje do mojego nastroju
12. This One
13. All My Loving
14. Mrs. Vanderbilt
15. She's A Woman
16. Can't Buy Me Love
17. Got To Get You Into My Life
18. Freedom – Entuzjazm tej piosenki kojarzy mi się z początkami The Beatles. Trudno oprzeć się tej pieśni.
19. Hope Of Deliverance – Prawdziwy come back Paula, takiego jakiego wtedy chciałem usłyszeć.
20. Young Boy – a jeszcze bardziej takiego... ale to już prawie ELO.
21. Distractions
22. Uncle Albert/Admiral Halsey – Mistrzostwo. W jednym utworze więcej melodii niż w większości albumów innych artystów.
23. Every Little Thing
24. Jet
25. Run Devil Run – Uwielbiam za energię jakiej dodaje słuchanie tego utworu.
26. Call Me Back Again
27. I'm Down
28. Get Out Of My Way
29. I've Had Enough
30. The Back Seat Of My Car
31. Hello Goodbye
32. Helter Skelter
33. Drive My Car
34. Ou Est Le Soleil? - Prawdopodobnie polubiłem tę piosenką jako dynamiczną odtrutkę na cały Flowers In The Dirt. Nadal uwielbiam ten dowód na wszechstronność Paula.
35. The Mess I'm In
36. The World Tonight
37. Your Mother Should Know
38. Another Day
39. The Long And Winding Road
40. Motor Of Love