Problem z emblematem

Listy do i od adminów: działanie witryny, Forum, uwagi, życzenia.

Postprzez Michelle » Śro Lis 01, 2006 7:55 pm

beatle napisał(a):od początku bytności na forum nie miałem emblematu, bo wydawało mi się to dość oryginalne żeby nie mieć :) ale teraz chciałbym sobie jednak strzelić fajny emblemacik a tu klops tzn. zamiast obrazka wyskakuje mi biały kwadracik z czerwonym krzyżykiem (rozmiary obrazka spełniają wymagania)...HELP!!!
Czy wysyłasz avatar z pamięci twojego komputera czy z sieci? W drugim przypadku, choć nie mam pojęcia czemu, często emblemat nie wyświetla się, jeśli w profilu link wpisałeś w puste pole "Wyślij Emblemat z twojego komputera" zamiast w pole "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu".

Wiem, wiem, głupia rada, ale ja też miałam problemy z zamieszczeniem avataru, a kiedy link wpisałam w inne pole, o dziwo zadziałało. ;)
"Normalność nie jest kwestią statystyki."
Awatar użytkownika
Michelle
Beatlesiak
 
Posty: 2038
Rejestracja: Nie Lut 06, 2005 11:35 pm
Miejscowość: Łódź

Postprzez greg » Śro Lis 01, 2006 10:47 pm

ja nie moge Wam pomoc, bo nie mam dostepu do Waszych kont, acz procedura jest prosta, najlepiej wpisać adres emblematu wielkosci nie za dzuej (100x100? nie jestem pewny) i potwierdzić, jeśli to nie działa, nie wiem co jest winne
Awatar użytkownika
greg
Beatlesiak
 
Posty: 1533
Rejestracja: Sob Sie 30, 2003 12:06 pm
Miejscowość: Wrocław

Postprzez beatle » Czw Lis 02, 2006 1:01 pm

Michelle,próbuję wysłać z mojego komputera i ciągle się nie udaje. Może mam poprostu pechowe konto:) W sumie nie jest to dla mnie aż tak ważna sprawa,choć przyznaję fajnie by było mieć swój emblemacik.
the Love of my life
beatle
Mean Mr Mustard
 
Posty: 191
Rejestracja: Pią Lis 19, 2004 10:53 pm
Miejscowość: Dolina Muminków

Postprzez beatle » Czw Lis 02, 2006 1:02 pm

Michelle,próbuję wysłać z mojego komputera i ciągle się nie udaje. Może mam poprostu pechowe konto:) W sumie nie jest to dla mnie aż tak ważna sprawa,choć przyznaję fajnie by było mieć swój emblemacik.
the Love of my life
beatle
Mean Mr Mustard
 
Posty: 191
Rejestracja: Pią Lis 19, 2004 10:53 pm
Miejscowość: Dolina Muminków

Postprzez Emeela » Czw Lis 02, 2006 2:00 pm

kurczę...mam identyczny problem...i za Chiny Ludowe nie mogę tego zrobić... :evil: ciekawe, w czym diabeł tkwi?
"Czekaj i nie trać nadziei"
"Żeby czekać trzeba żyć"
"Do, or not do - there is no try"
Awatar użytkownika
Emeela
Beatlesiak
 
Posty: 1291
Rejestracja: Śro Maj 10, 2006 10:11 am
Miejscowość: Piernikowo

Postprzez Michelle » Czw Lis 02, 2006 5:25 pm

beatle napisał(a):Michelle,próbuję wysłać z mojego komputera i ciągle się nie udaje. Może mam poprostu pechowe konto:) W sumie nie jest to dla mnie aż tak ważna sprawa,choć przyznaję fajnie by było mieć swój emblemacik.
Więc wysyłasz ze swojego dysku twardego, tak? To spróbuj na jakimś imageshacku czy innym serwerze zamieścić najpierw ten obrazek, a potem wpisać link w pole "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu".

PS Z błędem "debug mode", wyskakującym po wysłaniu każdego posta, długo się wlokło na forum George`a. Widzę, że już i naszą stronkę dopadła ta zaraza. ;) :lol:
"Normalność nie jest kwestią statystyki."
Awatar użytkownika
Michelle
Beatlesiak
 
Posty: 2038
Rejestracja: Nie Lut 06, 2005 11:35 pm
Miejscowość: Łódź

Postprzez Cinek15 » Sob Kwi 07, 2007 4:07 pm

pisze w tym temacie, bo chyba niektóre osoby nie wiedzą co to "link" albo opcja "szukaj"...a wiec nie używajcie opcji "wyslij emblemat z twojego komputera" ani "wyslij emblemat z adresu" bo obydwie nie działają....Należy odpowiedni emblemat umieścić na www.imageshack.us i wkleić link z obrazkiem w opcję "odnośnik do zewnętrznego emblematu". Już to przerabiałem.
Awatar użytkownika
Cinek15
Admiral Halsey
 
Posty: 720
Rejestracja: Wto Lip 25, 2006 3:03 pm
Miejscowość: Wieluń

Poprzednia

Wróć do Sprawy administracyjne.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość